Hanian eloisa Agia Marina

>
Agia Marina

Agia Marina on merenrantakylä, joka houkuttelee vuosittain suuren määrän matkailijoita joka puolelta maailmaa. Se sijaitsee Kreetan luoteisrannikolla, 9 km Haniasta länteen, ja on tunnettu hiekkarannoistaan sekä vilkkaasta yöelämästään. Tämä eloisa matkakohde saa sinut rakastumaan itseensä – haluat palata Agia Marinaan kerta toisensa jälkeen!

Kokeile vesiurheilua (löydät varmasti suosikkilajisi lukuisista vaihtoehdoista laitesukelluksesta vesihiihtoon), lähde veneretkelle tai nauti vapaa-ajastasi rentoutumalla, uimalla ja ottamalla aurinkoa. Agia Marina houkuttelee paljon nuoria, jotka haluavat kokea unelmiensa loman Kreikan auringon ja meren äärellä. Alueella on monia yökerhoja ja kahviloita sekä paikallisia tavernoja, jotka tarjoavat monipuolisen kattauksen kreikkalaisia herkkuja. Täältä löydät jokaiseen makuun jotain – Agia Marinassa on kaikki, mitä etsit lomakohteelta.

Varaa aikaa ja tutki aluetta tarkemmin – löydät läheltä upeita kirkkoja, järven, luolia ja lukuisia rotkoja. Jos haluat saada lomastasi Agia Marinassa kaiken irti, vuokraa auto tai skootteri, jonka avulla pääset liikkumaan alueella helposti. Vieraile pienissä kylissä ja juo vaikka kuppi kreikkalaista kahvia paikallisessa ’kafeniossa’ – nautit lomastasi varmasti!

Jos etsit aitoja kreikkalaisia makuelämyksiä, kokeile alueen tavernoja ja ravintoloita. Tulet rakastamaan kreetalaista ruokaa! Maista paikallista rakia tai viiniä – ja tietenkin ntakosia, kuuluisaa kreetalaista salaattia – nämä maut valloittavat sydämesi!

Löydät täältä lukuisia yökerhoja, cocktailbaareja ja ravintoloita, joissa voit viettää unohtumattoman illan ja tanssia yöhön asti. Pidä hauskaa ja muista, että Kreikassa voi tapahtua mitä tahansa!


               



Hotellit ja asunnot: Agia Marina