Viehättävä Almyridan kylä Haniassa

>
Almyrida
'Almirida' - Hania
'Almirida' - Attribution: Pavlos Bernarde

Almyridan kuvankaunis kalastajakylä sijaitsee Apokoronaksessa, Hanian prefektuurissa. Kylä on Soudan lahden suulla ja sieltä on näkymät ”Valkoisille vuorille” (Lefka Ori). Almyrida on 25 km päässä Haniasta ja vain 5 km päässä Hanian ja Rethymnon välisestä valtatiestä.

Almyrida, joka sijaitsee Apokoronaksen alueella, on pieni mutta erittäin suosittu merenrantakohde. Sen hämmästyttävän kaunis ranta on noin 2 km pitkä. Kalives ja Almyrida ovat melko uusia matkakohteita – viime vuosina eurooppalaisten kiinnostus ostaa maata ja rakentaa Kreetalle on ollut vahvaa. Tulet näkemään omin silmin, että Almyridan rantakatu tarjoaa jokaiselle jotain. Pienet kaupat myyvät kaikkea maan ja taivaan väliltä: käsintehtyjä saippuoita, matkamuistoja, koruja ja paljon muuta. Jos etsit rauhaa, rentoutumista ja laatuaikaa puolisosi tai perheesi kanssa, jätä talven huolet taaksesi ja paina ”Varaa nyt” -nappia!

Kaukana kaupungin kiireestä ja vilskeestä, löydät täällä luonnonläheisen puolesi. Voit nauttia Kreetan auringosta ja merestä yhdellä Almyridan hyvin ylläpidetyistä rannoista - täältä löydät kaiken, mitä voit lomaltasi haluta. Almyridan hiekkaranta aurinkotuoleineen ja kristallin kirkkaine vesineen tarjoaa lisäksi mahdollisuuden harrastaa suosikki-vesiurheilulajejasi.

Toisaalta, jos haluat juhlia lomallasi aamuun asti, voit varata majoituksen Almyridasta ja käydä ulkona Haniassa. Hania on todella lähellä, ja löydät sieltä ravintoloita, perinteisiä tavernoja, yökerhoja ja baareja joka lähtöön. Almyridassa on kaksi auringossa hehkuvaa hiekkarantaa, joiden kristallin kirkkaat ja matalat vedet ovat täydellinen valinta sinulle ja perheellesi. Testaa rohkeuttasi extremelajissa, kuten purjelautailussa, ja löydä uusia puolia itsestäsi kauniissa Almyridan kylässä!


               Hotellit ja asunnot: Almyrida