Chorafakia Haniassa

>
Chorafakia
'Chania, Crete, Greece' - Hania
'Chania, Crete, Greece' - Attribution: Fiona Bradley

Chorafakia on kylä Akrotirissa, 11 km päässä Haniasta ja 8 km lentokentältä. Sen rauhallinen ilmapiiri tarjoaa täydellisen ympäristön onnistuneelle lomalle Kreetan saarella. Itsepalveluhuoneistot, jotka soveltuvat perheille tai kaveriporukoille, ovat hyvä majoitusvaihtoehto Chorafakiassa - täällä tunnet olosi niin kotoisaksi kuin mahdollista.

Jos haluat mieluummin yöpyä hotellissa tai hienossa huvilassa, Chorafakia täyttää toiveesi. Pienessä mutta kauniissa kylässä on tavernoja, leipomoita, supermarketteja, mistä löydät kaiken tarvittavan, ja paljon muuta. Tämä on ihanteellinen lomakohde rentoutumiseen ja Kreikan auringosta ja merestä nauttimiseen!

Symboloiko mikään muu asia kesää yhtä hyvin kuin aurinko ja meri? Chorafakia on upea matkakohde, joka tarjoaa sinulle ja lapsillesi parhaat mahdolliset puitteet lomailuun. Täällä voit nauttia uimisesta kristallin kirkkaissa vesissä ja ihailla hämmästyttävän kauniita maisemia, jotka koostuvat kesän tärkeimmistä asioista: auringosta ja merestä!

Nauti kesästä täysin rinnoin matkustamalla Haniaan ja vielä tarkemmin Chorafakian kylään, joka on aito ja luonnonläheinen. Paikallisten vieraanvaraisuus saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi ja heidän tarjoilemansa kreikkalainen ruoka on todella maukasta. Kokeile Chorafakiassa Kreetan parhaita herkkuja ja saat uusia, upeita makuelämyksiä. Jos todella kaipaat lepoa ja rentoutumista, matkusta Kreetalle, ja lupaamme, että huolistasi tulee vain kaukainen muisto!


               Hotellit ja asunnot: Chorafakia