Suosittu Falassarna Haniassa

>
Falassarna
'Falassarna beach, Crete, Greece' - Hania
'Falassarna beach, Crete, Greece' - Attribution: Tilemahos

Falassarna, yksi Kreikan suosituimmista ja palkituimmista rannoista, sijaitsee vain 50 kilometrin päässä Haniasta itään. Minkä tahansa Kreetan lukuisista matkakohteista valitsetkin lomasi keskipisteeksi, tämä ranta sinun on nähtävä. Se on pieni mutta kaunis kohde, ja yksi Hanian prefektuurin suosituimmista rannoista. Falassarna on juuri niin eksoottinen kuin sen sanotaan olevan! Jos etsit parhaita, kristallin kirkkaita vesiä – ja todella tarvitset lomaa ja rauhaa – Falassarna on oikea paikka sinulle!

Falassarna on lomakohde, joka on suosittu upeiden rantojensa ansioista. Löydät täältä kaksi hiekkarantaa, joiden välissä on muutama hiekkadyyni. Eteläinen ranta, Pachia Ammos, on Falassarnan pääranta ja huomattavasti toista rantaa pidempi ja leveämpi. Tämä ranta on kuitenkin kesän kiireisimpinä aikoina aivan täynnä ihmisiä, jolloin on hyvä muistaa, että kauempaa etelästä löytyy lisää rantoja: yksi kivinen ja hiekkainen ranta sekä toinen, pienen sataman vieressä oleva ranta. Falassarna on Välimeren parhaita kohteita hienon valkoisen hiekkansa sekä lämpimän, kristallin kirkkaan ja eksoottisen vetensä ansioista.

Jos pidät uusien asioiden kokeilemisesta, Falassarna tarjoaa auringon ja meren lisäksi monipuoliset vesiurheilumahdollisuudet. Jos taas haluat pitää hauskaa, nautit varmasti lukuisista rantabileistä, joita alueen rantabaarit järjestävät. Pacheia Ammosin eteläpuolelta Livadista löydät toisen pitkän rannan, joka on ihanteellinen snorklaamiseen. Muista myös: jos lomailet puolisosi kanssa, tämä on äärimmäisen romanttinen kohde. Falassarnan auringonlaskut ovat todella kuuluisia ja vetävät puoleensa romantikkoja, jotka vaikuttuvat alueen kauniista maisemista ja rakastuvat Falassarnassa!


               Hotellit ja asunnot: Falassarna