Eloisa Georgioupolis Haniassa

>
Georgioupolis
'A view of sunbeds awaiting tourists at the Greek island resort of Georgioupolis on Crete's north coast.' - Hania
'A view of sunbeds awaiting tourists at the Greek island resort of Georgioupolis on Crete's north coast.' Paul Cowan / Shutterstock

Georgioupolis on vierailun arvoinen eloisa merenrantakohde, joka on rakennettu kauniin vehreälle paikalle vain 38 km Haniasta kaakkoon. Se on kehittynyt turistialue, jossa on 515 pysyvää asukasta.

Kylä on perustettu vehreälle ja metsäiselle alueelle Almyros-joen varrelle. Kylän satama sijaitsee joen suulla, ja sataman alue on eloisa ja täynnä iloisia ihmisiä. Almyros-joki on erittäin kaunis ja sen rannalla voi tehdä kävelyretkiä, jotka ovat samalla sekä romanttisia että kiinnostavia.

Georgioupolisin turistialueelta löydät kaikki mukavuudet, joita voit kaivata. Georgioupolis sijaitsee lähellä Rethymnon prefektuurin rajaa, joka on kylän itäpuolella. Almyros-joki laskee mereen täällä ja muodostaa pienen järven, joka on todella kaunis mutta myös ekologisesti tärkeä. Tulet rakastamaan alueen monipuolisia, vehreitä maisemia - tarkoittaa se sitten eukalyptuspuita teiden vierillä tai sypressejä kylän keskusaukiolla.

Tämä upea merenrantakohde saa sinut ihastumaan Kreetan maaseutuun ja rantoihin. Et kaipaa lomaltasi mitään, mitä et löytäisi tästä osasta Hanian prefektuuria. Kauniin vehreä luonto ja loputtomat rannat tarjoavat vierailijoille mitä upeimmat maisemat, jotka saavat sinut unohtamaan huolesi ja muistamaan kuinka ihanaa elämä voi olla. Vietä aikaa yhdellä saaren kauneimmista alueista ja nauti lomastasi täysin rinnoin!

Small White Church By Sunrise in Georgioupolis, Crete, Greece
'Small White Church By Sunrise in Georgioupolis, Crete, Greece' - Gyuszko-Photo / Shutterstock


               Hotellit ja asunnot: Georgioupolis