Kalathas Haniassa

>
Kalathas Akrotiri
'Καΐκι!' - Hania
'Καΐκι!' - Attribution: Christos Loufopoulos

Kalathas on pieni luonnollinen lahti Akrotirin niemimaalla, n. 14 km Haniasta luoteeseen, ja lähes 10 km päässä Hanian kansainväliseltä lentokentältä. Rauhallinen ja hiljainen kylä, jossa on leveä hiekkaranta, joka tarjoaa kävijöille mahdollisuuden nauttia ennen kaikkea auringosta ja merestä.

Länsi-Kreetalla sijaitseva Kalathasin kylä säilyttää viehätysvoimansa ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden viettää unelmiesi loma Kreikassa, ja erityisesti Kreetalla. Hanian alue on epäilemättä saaren suosituimpia, ja kuuluu jokaisen matkailijan agendalle, majoitut sitten täällä tai saaren muissa osissa.

Kuuluisat kreetalaiset ruokalajit ntakos, gamopilafo ja makea kaltsounia ovat vain esimerkkejä niistä paikallisista herkuista, joita voit maistaa täällä.

Kalathas tarjoaa kaiken tyyppistä majoitusta ja vaihtoehtoja vaativaankin makuun. Jos haluat viettää upean loman yhdessä ystäviesi kanssa, harkitse huoneistoa kaikilla mukavuuksilla ja omalla keittiöllä, ja voit säästää rahaa ja helpottaa elämääsi. Kalathas tarjoaa vaihtoehtoja ylellisistä huviloista yhden makuuhuoneen asuntoihin.

Kalathasin ranta on upea, mutta jos kaipaat vaihtelua, voit mennä uimaan läheiselle Stavrosin rannalle, joka on aivan yhtä hieno. Lomallasi Kalathasissa tärkeintä on – sen lisäksi, että tunnet kreetalaisen vieraanvaraisuuden joka hetkessä - että sinulla on kaikki mitä tarvitset. Jos hyödynnät mahdollisuuden vierailla Haniaa ympäröivissä kylissä, tutustua niiden ainutlaatuiseen kauneuteen ja uida niiden henkeäsalpaavan upeilla rannoilla, et tule katumaan valintaasi!


               Hotellit ja asunnot: Kalathas Akrotiri