Kasteli tai Kissamos Haniassa

>
Kasteli Kissamos
'2339_kissamos-kastelli' - Hania
'2339_kissamos-kastelli' - Attribution: Martin Belam

40 km Haniasta luoteeseen sijaitseva Kasteli - toiselta nimeltään Kissamos - on matkakohde, jossa voit viettää elämäsi parhaan loman. Löydät täältä viehättävän pienen sataman, hämmästyttävän laajan valikoiman erilaisia kauppoja ja kahviloita, sekä perinteisiä kreikkalaisia tavernoja, joista suurin osa sijaitsee meren rannalla.

Täällä et ihastu pelkästään eloisaan ilmapiiriin ja paikallisten aitoihin hymyihin, vaan myös siihen, miten sinua kohdellaan matkailijana. Paikallinen vieraanvaraisuus saa sinut hämmästymään ja tuntemaan olosi kotoisaksi Kreikan lomasi aikana.

Nauti kreetalaisesta vieraanvaraisuudesta Kastelissa, joka on suosittu ja tarjoaa sinulle kaikkea, mitä voit lomaltasi kaivata. Kun saavut Kissamosiin, huomaat heti loputtomalta tuntuvan harmaahiekkaisen rannan, joka muuttuu läntisessä päässä kiviseksi. Tämä on myös historiallisesti tärkeä paikka, sillä Kasteli on rakennettu muinaisen Kissamosin raunioille, ja kylää kutsutaan edelleen kaksoisnimellä.

Kristallin kirkkaat vedet kutsuvat sinut viettämään koko päivän rannalla ja nauttimaan auringosta - ja vaikka muutamasta drinkistä - yhdessä kumppanisi, ystäviesi tai perheesi kanssa. Jos olet kiinnostunut historiasta ja haluat tutustua lomakohteeseesi niin hyvin kuin mahdollista, vieraile läheisessä Falassarnassa, jonka arkeologinen alue on näkemisen arvoinen ja upea hiekkaranta yksi Kreetan parhaista.

Haluatko tietää, mitkä ovat alueen suosituimmat paikat? Kissamosin länsiosassa on pääkatu, joka on täynnä kauppoja ja supermarketteja – täältä löydät kaiken, mitä voit tarvita. Kiireisinä kesäkuukausina löydät kuitenkin itsesi muiden turistien joukosta rantakadulta, Kastelin aukion läheisyydestä.


               Hotellit ja asunnot: Kasteli Kissamos