Hanian Kavros

>
Kavros
'Beach Sunset' - Hania
'Beach Sunset' - Attribution: Clare Bell

Kavros on turistikohde Hania-Rethymnon valtatien varrella – noin 41 km itään Haniasta, 19 km länteen Rethymnosta, ja vain 3 km päässä Georgioupolisista. Vaikka kylä on lähellä Rethymnoa, se kuuluu Hanian prefektuuriin. Upealla alueella on laaja valikoima hotelleja, jotka kattavat kaikki tarpeesi, sekä 10 km pituinen ranta, joka ulottuu Georgioupolisista aina Episkopiin saakka. Tätä kohdetta ei kannata unohtaa, kun suunnittelet seuraavaa ulkomaan matkaasi.

Kavrosin rannalta löydät aurinkotuolit, -varjot ja kaikki tarvittavat palvelut. Muista kuitenkin, että ranta on altis pohjoistuulelle – ole siis varovainen uidessasi, varsinkin tuulisella säällä. Tätä lukuun ottamatta ranta on upea ja saa sinut ihastumaan koko ympäröivään alueeseen. Tämä on ihanteellinen lomakohde perheille, jotka haluavat viettää laatuaikaa yhdessä kaukana kotoa, talvesta ja kiireestä. Kylä on yleisesti ottaen rauhallisempi kuin Georgioupolis. Sinun on vaikea olla pitämättä Kavrosin rannasta!

Alueen tunnuspiirteisiin kuuluu lisäksi sisävesijärjestelmä, jota pidetään yhtenä itäisen Välimeren tärkeimpinä vesistöinä. Siihen kuuluvat muun muassa Kournas-järvi, Almiros-joki ja rantaa reunustava Delfinas-joki. Vaikka alue on lähellä Haniaa, tulet hämmästymään sen luonnon monipuolisuudesta ja kauneudesta.

Varaa kunnolla aikaa, rentoudu ja ui yhdellä Kreetan upeimmista rannoista. Vain niin ymmärrät, mistä Kreikan kesissä on kyse – merestä ja auringosta eturivissä!


               Hotellit ja asunnot: Kavros