Luonnonkaunis Kolimpari Haniassa

>
Kolimpari
'Moni Gonias, Kolimbari' - Hania
'Moni Gonias, Kolimbari' - Attribution: Christine McIntosh

Luonnonkaunis merenrantakylä Kolimpari, joka sijaitsee 24 km Haniasta länteen, tarjoaa sinulle mahdollisuuden viettää unelmiesi loman ja tutustua maagiseen Kreetaan, yhteen koko Kreikan mielenkiintoisimmista saarista.

Suojaisen satamansa ja Hanian lähellä olevan sijaintinsa ansiosta Kolimpari houkuttelee lukuisia vierailijoita joka puolelta maailmaa. Kolimpari on iso kylä Rodopoun niemimaan juuressa, ja löydät sieltä useita hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja, jotka täyttävät kaikki tarpeesi. Koostaan huolimatta kylän huhutaan olevan yksi alueen hiljaisimmista.

Tämä kylä on kuin vastalääke kiireisen talven aiheuttamalle stressille ja väsymykselle, joten tule tänne, jos etsit rentoutumista ja laatuaikaa perheen tai kumppanisi kanssa kaukana kaikesta! Rauhallinen, meren ja kallioiden väliin jäävä kylä antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset.

Kolimparissa on upea, loputtomalta vaikuttava ranta, joka saa sinut rakastumaan itseensä. Jos et välitä saaren vilkkaasta yöelämästä, ja haluat viettää laatuaikaa puolisosi tai perheesi kanssa, Kolimpari saattaa olla sinua varten. Kylän ravintolat ja tavernat tarjoavat maukasta ruokaa, meri on täällä unohtumattoman kaunis, ja voit elää lomallasi paikallisten tavoin. Tulet tuntemaan olosi mahtavaksi, sekä sisäisesti että ulkoisesti!

Unohda työpöytäsi, tietokoneesi ja jopa asuntosi – ja rentoudu hämmästyttävän kauniissa maisemissa Kreetan sydämessä. Jos haluat nähdä lomallasi niin paljon kuin mahdollista, voit vierailla esimerkiksi Nohian kylässä, joka sijaitsee 7 km etelään Kolimparista, ja jolla on pitkät perinteet keramiikan valmistuksessa. Agios Ioannis Erimitis –luola, jonka löydät Marathokefalan kylän läheltä 3 km Kolimparista etelään, on myös näkemisen arvoinen kohde.


               Hotellit ja asunnot: Kolimpari