Nouse ilmaan! Lennot Haniaan

>
Lennot
'View from the airport in Chania, Crete' - Hania
'View from the airport in Chania, Crete' - Attribution: a rancid amoeba

Hanian lentokenttä on nimeltään "Chania International Airport Ioannis Daskalogiannis" ja se sijaitsee Akrotirin alueella 15 km Haniasta itään.

Lentokentältä on useita päivittäisiä yhteyksiä Ateenan kansainväliselle Eleftherios Venizelos -lentokentälle. Lisäksi Haniasta on suoria lentoja useihin muihin Kreikan kaupunkeihin sekä kansainvälisiin kohteisiin. Erityisesti kesällä Hanian lentokenttä on täynnä kaikkialta maailmasta tulevia matkailijoita, jotka odottavat innolla lomaansa ja mahdollisuutta nauttia Kreikan auringosta ja merestä.

Vuoden 2012 lopussa Ryanair, yksi Euroopan suosituimmista halpalentoyhtiöistä, ilmoitti avaavansa ensimmäisen Kreikan kohteensa ja aloittavansa lennot Haniaan huhtikuussa 2013. Irlantilainen lentoyhtiö operoi yli 26 suoraa reittiä Haniaan eri puolilta Eurooppaa, ja tarjoaa sadoille tuhansille eurooppalaisille mahdollisuuden lentää Haniaan edullisesti ja päästä siten nauttimaan kaupungin vieraanvaraisuudesta, rannoista, arkeologisista kohteista, kulttuurista, ruoasta, säästä ja koko Kreetan saaresta.

Hanian kansainväliseltä lentokentältä löydät kaikki tarvitsemasi palvelut, ja lentokentän ystävällinen henkilökunta on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua. Kreikkalaiset ovat kuuluisia vieraanvaraisuudestaan, ja tulet huomaamaan, että Kreikan matkasi aikana ei tule vastaan asiaa, jota paikalliset eivät auttaisi sinua ratkaisemaan.

Kun saavut Haniaan, monet taksit ovat valmiina viemään sinut hotellillesi. Jos haluat välttää odotusaikaa, varaa taksi etukäteen tai vuokraa auto yhdestä lentokentän useista autonvuokrausyrityksistä. Voit käyttää myös julkisia kulkuvälineitä ja mennä keskustaan paikallisbussilla, mutta suosittelemme vuokraamaan auton ja ajamaan itse, jotta näet mahdollisimman paljon Hanian upeasta prefektuurista!