Upea Paleochora Haniassa

>
Paleochora
'Chania, town on Crete island in Greece. Old town of Paleochora (or Palaiochora).' - Hania
'Chania, town on Crete island in Greece. Old town of Paleochora (or Palaiochora).' Tupungato / Shutterstock

Kaunis Paleochora, joka sijaitsee Kreetan lounaisrannikolla 70 km päässä Haniasta, on rakennettu kahden upean lahden väliin jäävälle niemimaalle.

Paleochora on eloisa paikka ja houkuttelee suuren määrän vierailijoita vuosittain. Kylässä on hieno kultainen hiekkaranta, jonka kreikankielinen nimi ”pachia ammos” tarkoittaa ”paksua hiekkaa”. Kun näet Paleochoran hiekkarannan, et varmasti halua jäädä viettämään lomaasi sisälle hotellihuoneeseen. Tutustu alueeseen kävelemällä rannan eteläpäätyyn, nauti henkeäsalpaavan kauniista auringonlaskusta yhdessä puolisosi kanssa, ja tunne kuinka romantiikka ottaa vallan sinusta.

Päiväsaikaan voit kävellä Paleochoran kapeilla kujilla ja nauttia kupin kahvia kreetalaisten tapaan yhdessä paikallisista kahviloista. Vieraile Kontekaki-kadulla ja ihaile paikallisia tuotteita, kuten käsintehtyä kreetalaista juustoa ja rakia - tai alueen upeita koruliikkeitä, jotka myyvät loistetta elämääsi!

Tunne Paleochoran historiallinen tunnelma ja piipahda Akrites-museoon oppiaksesi lisää kylän menneisyydestä. Jos luulet, että täällä ei ole muuta tekemistä kuin ulkona syöminen ja kävely ympäri kylän graafisia katuja, olet väärässä. Hyödynnä mahdollisuus sukeltaa, lähteä melontaretkelle, tai harrastaa mitä tahansa muuta vesiurheilulajia. Paleochoran satamasta voit matkustaa laivalla Sougiaan, Loutroon, Agia Roumeliin, Chora Sfakioniin, upealle Gavdos-saarelle tai myyttiselle Calypson saarelle. Vieraile Elafonississä ja anna upean hiekkarannan sekä kristallin kirkkaan veden hurmata sinut. Ranta ja sen pinkki hiekka saavat sinut palaamaan tänne yhä uudestaan, jotta voit nauttia uimisesta, kreikkalaisista tunnelmasta ja hämmästyttävän kauniista maisemista.


               Hotellit ja asunnot: Paleochora