Hanian rannat

>
Rannat
'Fantastic panorama of Balos Lagoon and Gramvousa island on Crete, Greece. Cap tigani in the center' - Hania
'Fantastic panorama of Balos Lagoon and Gramvousa island on Crete, Greece. Cap tigani in the center' Almotional / Shutterstock

Hanian prefektuurin alueella on satoja kauniita rantoja, ja tämä on yksi tärkeimmistä huomioitavista asioista, kun vierailet Kreetan saarella. Jotkut rannoista ovat erittäin suosittuja ja kilpailevat koko Kreikan parhaiden rantojen listoilla mm. Kefalonian, Lefkadan, Rodoksen ja Kythnosin rantojen kanssa. Kaksi Hanian hienointa rantaa, Elafonisi ja Falassarna, näkyvät usein maailman parhaiden rantojen top 10 -listoilla - ja aivan ansaitusti.

Elafonisi, joka on pieni saareke Kreetan lounaisosassa, on suosittu eksoottisen, turkoosin sinisen vetensä vuoksi. Täällä voit unohtaa huolesi, rentoutua ja nauttia hämmästyttävän upeasta rannasta sekä kristallin kirkkaasta vedestä. Unohda Karibia - voit löytää eksoottisen lomakohteen Kreikasta, Haniasta. Toinen Hanian parhaista rannoista on Falasarna, jossa hiekka on hienoa ja auringonlaskut vielä hienompia. Myös Platanias, Loutro ja Kedrodasos ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja ja todella näkemisen arvoisia rantoja.

Kun puhutaan Hanian rannoista, valinnanvara ei lopu kesken, mutta jokaisen on tärkeää miettiä, mitä itse haluaa lomaltaan. Etsitkö hoidettuja rantoja, joissa aurinkotuolit on järjestetty siisteihin riveihin, vai pidätkö enemmän rauhallisista ja luonnonkauniista rannoista? Haniasta löydät kaiken. Agia Marina -ranta kaupungin länsipuolella on erinomainen valinta, kuten myös Agioi Apostoloi, Kalamaki ja monet muut rannat. Ota mukaan kaikki tarvittava, ja näe niin monta upeaa rantaa kuin mahdollista. Tutustu saaren suosituimpiin ja kauneimpiin rantoihin - tai käy vaikka uimassa eri rannalla joka päivä. Täytä lomapäiväsi Kreikan auringolla ja merellä, ja toteuta unelmasi Haniassa!

Pink sand beach with crystal waters Elafonisi Crete
'Pink sand beach with crystal waters Elafonisi Crete' - Gts / Shutterstock

Balos beach in Greece
'Balos beach in Greece' - Cyril PAPOT / Shutterstock

Coast of Crete island in Greece. Red sand beach of famous Falasarna (also known as Falassarna or Phalasarna).
'Coast of Crete island in Greece. Red sand beach of famous Falasarna (also known as Falassarna or Phalasarna).' - Tupungato / Shutterstock

Holy Apostles beach seen from small cave
'Holy Apostles beach seen from small cave' - Attribution: Shepard4711

The beach of Sougia in southern Crete, Greece
'The beach of Sougia in southern Crete, Greece' - imagesef / Shutterstock