Souda - Hanian satama

>
Souda
'Souda Square' - Hania
'Souda Square' Stefanos Vasdekis - Travelmyth.com

7 km päässä Hanian keskustasta kaakkoon sijaitseva Souda on paikka, jossa rakastut Kreetan saareen! Souda on Välimeren suurin luonnollinen lahti, ja jos vietät perheesi tai ystäviesi kanssa lomaa täällä, lähdette kotiin upeiden muistojen kera!

Souda on yksi Hanian keskustaa lähimpänä olevista kylistä ja lisäksi Kreetan toiseksi suurin satama. Soudasta on Ateenan Piraeus-satamaan päivittäinen laivayhteys, jolla matkustaminen on helppoa ja mukavaa. Souda on myös Hanian alueen upeimpia matkakohteita, josta löydät monipuoliset majoitusmahdollisuudet, paljon tekemistä, sekä kätevät päivittäiset yhteydet Haniaan. Tutustu tähän kauniiseen alueeseen rauhassa, ja vieraile myös ympäröivillä alueilla - nämä paikat ovat olleet maantieteellisen sijaintinsa ansiosta aina strategisesti tärkeitä.

Kun olet Soudassa, sinun täytyy tutustua tarkemmin alueeseen ja sen kauneuteen. Vieraile Itzedin-linnoituksessa, joka sijaitsee Kalamakin kylän vieressä 9 km Soudasta itään, tai kävelle viehättäviä pieniä katuja pitkin ja nauti unohtumattomia makuelämyksiä alueen ​​kreikkalaisissa ​​tavernoissa tai ravintoloissa. Sitä paitsi, jos haluat nauttia päivästä Hanian keskustassa tai piipahtaa vaikka kahville vanhaan kaupunkiin, pääset sinne helposti. Täältä ei ole kuitenkaan pakko lähteä - Soudan suuri valikoima ​​perinteisiä kauppoja myy kaikkea, mitä voit haluta, etsit sitten turistiliikkeiden matkamuistoja tai aitoja kreikkalaisia tuotteita. Soudaa pidetään yhtenä mielenkiintoisimmista paikoista vierailla Kreetan loman aikana, ja tulet muistamaan tämän kylän aina.


               Hotellit ja asunnot: Souda