Stalosin kylä Haniassa

>
Stalos
'Chania - harbour' - Hania
'Chania - harbour' - Attribution: Christine McIntosh

Haluatko tutustua Kreikan saarten kauneuteen ja erityisesti unohtumattomaan Haniaan Kreetalla? On ehdottomasti totta, että Kreeta on valtava saari, mutta Stalos Haniassa on paikka, joka on todella näkemisen arvoinen kauneutensa vuoksi. Stalosista saat hienoja muistoja ja lomastasi tulee unohtumaton.

Stalosin kylä sijaitsee 7 kilometrin päässä Hanian länsipuolella. Ranta on kylän pohjoispuolella ja se on todella pitkä sekä pehmeähiekkainen. Tulet unohtamaan huolesi välittömästi ja ymmärtämään, miksi tämä kaunis ranta on niin kuuluisa. Sen kristallin kirkkaissa vesissä uiminen on kuin unelmien täyttymys.

Kato Stalos on yksi Hanian pohjoispuolen suosituimmista lomakohteista. Kun lomailet Stalosissa, voit tehdä päiväretken Plataniakseen tai nauttia läheisten kylien, kuten Agia Marinan, vilkkaasta yöelämästä. Agia Marinasta löydät laajan valikoiman yökerhoja, ravintoloita, kahviloita sekä kreikkalaisia tavernoja, jotka tarjoilevat aitoja, rustiikkisia makuja ja kreetalaisia herkkuja.

Tärkeintä on kuitenkin, että voit nauttia uimisesta Stalosin kirkkaalla rannalla, joka on saanut Euroopan Unionin Blue Flag -serfitikaatin. Työpäiväsi tuntuvat vain kaukaisilta muistoilta - ja kaukana ne ovatkin!

Täältä löydät laajan valikoiman hotelleja, huoneistoja, ravintoloita, rantabaareja ja kauppoja. Lisäksi Pano Stalosin kylä on 1,5 kilometrin päässä. Pieni viehättävä kylä, joka yhdistää luonnon kauneutta, upeita rantoja ja perinteistä arkkitehtuuria, on ainutlaatuinen lomakohde Kreetan saarella!


               Hotellit ja asunnot: Stalos