Kuuluisa Stavros Haniassa

>
Stavros
'Stavros' - Hania
'Stavros' - Attribution: Jörg Weingrill

Stavros sijaitsee 16 km päässä Haniasta. Täällä sinulla on mahdollisuus uida kuuluisalla rannalla, jolla klassikkoelokuva "Kerro minulle, Zorbas" kuvattiin. Kaareva ranta ja kivet muodostavat lähes ympyrän, ja lopputuloksena syntyvät maisemat ovat ainutlaatuiset ja henkeäsalpaavan kauniit, jotka ovat todella näkemisen arvoiset edes kerran elämässä.

Stavros on matkakohde, joka houkuttelee kahden upean rantansa avulla vierailijoilta kaikkialta maailmasta. Blue Flag -sertifioidulla päärannalla on valkoista hiekkaa ja turkoosia vettä, ja se sijaitsee vuoren juurella. Täällä kuvattiin kuuluisa elokuvakohtaus, jossa Anthony Quinn tanssii kreikkalaista sirtakia. Stavrosin ranta on todella vierailun arvoinen. Se sijaitsee lahden poukamassa, ja sen kristallin kirkas vesi pysyy tyynenä myös tuulisina päivinä. Ranta on myös hyvin ylläpidetty ja löydät täältä kaikki mukavuudet kuten aurinkotuolit, -varjot, suihkut ja rantavahdit. Täällä et voi olla hymyilemättä leveästi.

Kun olet uinut tarpeeksi, voit nauttia täydellisesti valmistetun aterian - alue on täynnä ravintoloita ja perinteisempiä tavernoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman paikallisia herkkuja. Vieraile kylän viehättävällä satama-alueella sekä toisella rannalla, joka on hyvä vaihtoehto 300m länteen päärannalta. Tämä karkeahiekkainen ja kivinen ranta (Pachia Ammos) on päärannan tavoin hyvin ylläpidetty aurinkotuoleineen, -varjoineen ja muine palveluineen.

Stavros on turistialue, joka on hyvä valinta perhelomalle Kreetalla, sillä täältä löydät jokaiselle perheenjäsenelle jotain. Jos haluat viettää laatuaikaa ja rentoutua perheesi kanssa, Stavros on siihen parhaita paikkoja. Vietä rentoja rantapäiviä perheesi tai ystäviesi kanssa - ja lumoudu alueen monipuolisista ja hämmästyttävän kauniista maisemista!


               Hotellit ja asunnot: Stavros