Hanian yöelämässä on kaikkea

>
Viihde
'illuminated venetian habour of Chania  at night, Crete, Greece' - Hania
'illuminated venetian habour of Chania at night, Crete, Greece' Neirfy / Shutterstock

Haniasta löydät perinteisiä kreetalaisia klubeja, joissa muusikot soittavat lyyraa, luuttua ja viulua. Täällä voit pitää hauskaa kuin paikalliset – aitoon kreetalaiseen tapaan!

Tyylistä riippumatta, Haniassa on jokaiselle jotain. Täällä voit rentoutua rauhallisissa rantakahviloissa tai käydä baareissa ja klubeilla, joilla soitetaan kellon ajasta riippuen kaikenlaista musiikkia jazzista poppiin ja perinteiseen kreikkalaiseen musiikkiin. Hania tarjoaa viihdettä joka lähtöön, joten älä huoli, sinulla on varmasti hauskaa.

Hanian keskusta on ehdottomasti koko saaren vilkkain paikka, erityisesti kuumina kesäkuukausina, kun kaupunki houkuttelee matkailijoita joka puolelta maailmaa. Kesän kiireisenä turistisesonkina huomaat, että kaupungin ilmapiiri on kosmopoliittisempi, kun monet yökerhot ja rantabaarit ovat täynnä ihmisiä. Jos rakastat juhlimista, sinun voi olla vaikea löytää paluulennollesi!

Tulet rakastumaan Haniassa kreetalaiseen keittiöön – ja rehellisesti sanottuna rakiin - sekä Kreetan versioon kreikkalaisesta salaatista (ntakos) ja moniin muihin herkkuihin! Monet ravintolat tarjoilevat kansainvälisiä ruoka-annoksia, mutta muista kokeilla myös paikallista ruokaa ja raaka-aineita. Maista muun muassa kefalotiri-juustoa, kotona tehtyä tirokafteria sekä kalitsounia -nimistä makeaa juustopiirasta. Hanian vanhasta kaupungista löydät monipuolisen valikoiman ravintoloita ja tavernoja. Yöelämän ystävät voivat viettää unohtumattomia iltoja skandinaavialaisissa tai amerikkalaistyylisissä baareissa, aidoissa brittipubeissa, tai kaupungin lukuisissa yökerhoissa ja rantabaareissa. Agia Marinassa ja Plataniaksessa tunnet Hanian sykkeen – tämä alue on kaupungin yöelämän sydän!

Istuskele kahviloissa, kävele meren rannalla, tai nauti raikkaasta kesäilmasta vaikkapa yhdessä kaupungin ulkoilmaelokuvateattereista. Haniassa voit nähdä useita teatteriryhmiä tai vierailla iltafestivaaleilla, joita järjestetään sekä kaupungin keskustassa että eri kylissä. Nauti kaupungin viihdetarjonnasta ja tunnet, kuinka Hanian syke ottaa sinut haltuunsa!