Hotellit ja rannat Hanian Agioi Apostoloissa

>
Agioi Apostoloi
'beach at chania' - Hania
'beach at chania' - Attribution: Fredrik Rubensson

Noin 3 kilometrin päässä Hanian keskustasta sijaitseva Agioi Apostoloi on merenrantakylä, joka on tunnettu suojelluista metsistään sekä kesäisin suosituista rantalentopallopeleistään. Sijainti on täydellinen: Hania on lyhyen matkan päässä kylästä itään, kun taas suositut turistikohteet Agia Marina ja Platanias sijaitsevat sen länsipuolella. Agioi Apostoloi on ihanteellinen valinta, jos haluat viettää täydellisen päivän rannalla.

Kauniit hiekkarannat saavat sinut rakastumaan Agioi Apostoloihin. Löydät täältä kolme eri rantaa, jotka soveltuvat kaikki erilaisiin tarkoituksiin. Chrissi Akti (”Golden Beach”) on rannoista suosituin kullan värisen hiekkansa ansioista. Yksi rannoista on taas suosittu erityisesti uimareiden keskuudessa, koska se on todella pitkä ja leveä, ja tarjoaa ihanteelliset puitteet nauttia Kreikan auringon lisäksi myös merestä.

Sardiinien tuotannosta kuuluisa Agioi Apostoloin alue houkuttelee vierailijoita, jotka haluavat ennen kaikkea rentoutua ja elää samaan tapaan kuin paikalliset.

Kauniit hiekkarannat ja hiljaiset poukamat tekevät Agioi Apostoloista täydellisen lomakohteen, jossa voit todella rentoutua ja unohtaa huolesi maistelemalla paikallisten tarjoamaa rakia, nauttimalla heidän vieraanvaraisuudestaan, ja tutustumalla yksiin Hanian parhaista rannoista.

Jos haluat lomaltasi rentoutumista ja Kreikan aurinkoa, tule Agioi Apostoloihin. Kultainen hiekka ja pitkät kävelyt rannalla tekevät lomastasi unohtumattoman!


               Hotellit ja asunnot: Agioi Apostoloi