Kaikki mitä sinun täytyy tietää Hanian Kalamakista

>
Kalamaki
'Kalamaki view' - Hania
'Kalamaki view' - Attribution: Christine McIntosh

Kalamaki, joka on nimetty rantatavernan mukaan, sijaitsee Hanian länsipuolella ja tarjoaa sinulle kaikki mahdollisuudet viettää elämäsi loma Kreikan kauneimmalla saarella. Upea lomakohde, hyvä valikoima hotelleja ja sädehtivät hiekkarannat ovat kaikki, mitä tarvitset – lupaamme, ettet tule pettymään Kalamakiin!

Maista erinomaisen laadukasta ruokaa rantatavernoissa, joissa ystävällinen henkilökunta palvelee sinua leveä hymy kasvoillaan! Huomaat, kuinka aika lentää Kalamakissa. Täältä löydät jokaiselle budjetille täydellisen majoitusvaihtoehdon, joka täyttää kaikki tarpeesi ja saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi, etsit sitten luksusta tai halvinta mahdollista yösijaa.

Jos etsit rauhaa ja rentoutumista, Kalamaki on Hanian keskustasta vain 10 minuutin päässä, mutta se on kuin eri maailmasta. Kalamakissa aika pysähtyy ja lomasi voi alkaa! Olet kuitenkin niin lähellä Haniaa, että voit helposti vierailla kaupungin nähtävyyksissä. Nauti maaseudusta ja kokeile yhtä paikallisista tavernoista, joissa tarjoiltavien herkkujen rustiikkiset maut tulet muistamaan aina! Maista tuoretta kalaa, nauti kuppi kahvia aamulla – tai vielä parempi – vuokraa pyörä tai auto, ja lähde tutkimaan aluetta tarkemmin.

Jos vierailet alueella kuumien kesäkuukausien aikana, etsit epäilemättä täydellistä rantaa. Kaksi upeaa hiekkarantaa Stalosissa ja Glarosissa ovat hyvin ylläpidettyjä ja niillä on lukuisia rantaravintoloita ja -baareja sekä aktiviteetteja, jotka pitävät sinut varmasti tyytyväisenä. Haluat sitten viettää laatuaikaa perheesi kanssa tai vain rentoutua ja nauttia lomastasi Kreetalla, Kalamaki täyttää kaikki toiveesi.


               Hotellit ja asunnot: Kalamaki