Hauska ja eloisa Agia Marina

Agia Marina

Agia Marina on merenrantakylä, joka houkuttelee vuosittain tuhansia matkailijoita joka puolelta maailmaa. Se sijaitsee Kreetan luoteisrannikolla, 9 km Haniasta länteen, ja on tunnettu hiekkarannoistaan sekä vilkkaasta yöelämästään. Eloisa matkakohde saa rakastumaan itseensä – haluat palata Agia Marinaan kerta toisensa jälkeen!

Kokeile vesiurheilua (löydät varmasti suosikkilajisi lukuisista vaihtoehdoista, jotka kattavat kaiken laitesukelluksesta vesihiihtoon), lähde veneretkelle tai vietä rento päivä rannalla uiden ja ottaen aurinkoa. Agia Marina houkuttelee paljon nuoria, jotka haluavat kokea unelmiensa loman Kreikan auringon ja meren äärellä. Alueella on monia yökerhoja ja kahviloita sekä paikallisia tavernoja, jotka tarjoavat monipuolisen kattauksen kreikkalaisia herkkuja. Ruokalistoilta löytyy jotakin jokaiseen makuun.

Varaa aikaa ja tutki aluetta tarkemmin – läheltä löytyy upeita kirkkoja, järvi, luolia ja lukuisia rotkoja. Jos haluaa saada lomastaan Agia Marinassa kaiken irti, kannattaa vuokrata auto tai skootteri, jonka avulla pääsee liikkumaan vapaasti. Vieraile pienissä kylissä ja juo vaikka kuppi kreikkalaista kahvia paikallisessa ’kafeniossa’.

Jos etsit aitoja kreikkalaisia makuelämyksiä, muista kokeilla alueen tavernoja ja ravintoloita. Tulet rakastamaan kreetalaista ruokaa! Maista paikallista rakia tai viiniä – ja tietenkin ntakosia, kuuluisaa kreetalaista salaattia. Nämä maut valloittavat sydämesi!

Agia Marinassa on lukuisia yökerhoja, cocktailbaareja ja ravintoloita, joissa voi viettää unohtumattoman illan ja tanssia aamuun asti. Pidä hauskaa ja muista, että Kreikassa voi tapahtua mitä tahansa!
Hotellit ja asunnot: Agia Marina