Souda - Hanian satama

Souda
'Souda Square' - Hania
'Souda Square' Stefanos Vasdekis - Travelmyth.com

Souda sijaitsee 7 km päässä Hanian keskustasta kaakkoon. Se on Välimeren suurin luonnollinen lahti. Jos viettää perheensä tai ystäviensä kanssa lomaa Soudassa, lähtee varmasti kotiin upeiden muistojen kera!

Souda on yksi Hanian keskustaa lähimpänä olevista kylistä ja lisäksi Kreetan toiseksi suurin satama. Soudasta on Ateenan Piraeus-satamaan päivittäinen laivayhteys, jolla matkustaminen on helppoa ja mukavaa. Souda on myös Hanian alueen upeimpia matkakohteita, josta löytyy monipuoliset majoitusmahdollisuudet, paljon tekemistä, sekä kätevät julkisen liikenteen yhteydet Haniaan. Souda on ollut aina maantieteellisen sijaintinsa ansiosta strategisesti tärkeä paikka.

Kun vierailee Soudassa, kannattaa tutustua tarkemmin ympäröivään alueeseen ja sen kauneuteen. Vieraile Itzedin-linnoituksessa, joka sijaitsee Kalamakin kylän vieressä 9 km Soudasta itään, tai kävele kylän pieniä katuja pitkin ja nauti unohtumattomia makuelämyksiä alueen ​​kreikkalaisissa ​​tavernoissa tai ravintoloissa. Jos haluaa lähteä päiväksi ostoksille tai katselemaan nähtävyyksiä Hanian keskustaan - tai piipahtaa vaikka kahvilla vanhassa kaupungissa - sinne pääsee helposti. Soudasta ei ole kuitenkaan pakko lähteä - siellä on suuri valikoima ​​perinteisiä kauppoja, jotka myyvät kaikkea mahdollista, etsii sitten matkamuistoja tai aitoja kreikkalaisia tuotteita. Soudaa pidetään yhtenä mielenkiintoisimmista paikoista vierailla Kreetan loman aikana.
Hotellit ja asunnot: Souda