Maleme - historiaa ja moderneja mukavuuksia

Maleme
'German war cemetery in Maleme/Crete/Greece' - Hania
'German war cemetery in Maleme/Crete/Greece' Harald Lueder / Shutterstock

Maleme, pieni kylä Hanian länsipuolella, tarjoaa vierailijoilleen mahdollisuuden tutustua alueen rikkaaseen historiaan. Kreetalaiset puolustivat kylää urheasti taistelussa saksalaisia natseja vastaan, ja monien mielestä sankarillinen vastarinta kertoo paikallisten luonteesta. Tutustu siis Malemen menneisyyteen, mutta muista nauttia samalla sen loputtomista, kauniista hiekkarannoista sekä Kreikan auringosta.

Maleme on täydellinen paikka rentoutumiseen, uimiseen sekä romanttisiin iltoihin ja auringonlaskuihin yhdessä puolisosi kanssa. Malemen ranta tulee lumoamaan sinut! Se on osa 16 km pituista rantaa, joka jatkuu Haniasta aina Kolymbarin kylään saakka. Löydät rannalta kaikki tarvitsemasi mukavuudet – rantatuolit ja aurinkovarjot ovat täydellisissä riveissä, varmistaen että rusketut turvallisesti ja voit viihtyä rannalla pidempään. Malemen ranta on puoliksi hiekkaa ja puoliksi pikkukiveä, ja sen vesi on kristallin kirkasta. Rannan yläpuolella on kävelytie, jota pitkin voi tehdä romanttisia iltakävelyitä. Nauti upeista maisemista ja etsi suosikkisi monista rantaravintoloista, -tavernoista ja -baareista, joissa voit nauttia drinkin tai syödä unohtumattoman, paikallisista raaka-aineista valmistetun kreetalaisen aterian.

Maleme on osa Plataniaksen aluetta. Kylällä on uniikki historia ja se tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet sekä nähtävyyksien katseluun että uimiseen ja rantaelämään. Vesi on puhdasta ja upean kirkasta, ja kylä on moderni turistikohde kaikkine palveluineen. Sieltä löytyy kaikki tarvittava – on se sitten apteekki, autovuokraamo, taverna, ravintola, supermarketti, pikkukauppa, leipomo, tai mitä tahansa. Maleme tarjoaa kaikki mukavuudet, etkä jää kaipaamaan mitään!
Hotellit ja asunnot: Maleme