Kaunis ja rauhallinen Kolimpari

Kolimpari
'Moni Gonias, Kolimbari' - Hania
'Moni Gonias, Kolimbari' - Attribution: Christine McIntosh

Luonnonkaunis merenrantakylä Kolimpari, joka sijaitsee 24 km Haniasta länteen, tarjoaa mahdollisuuden viettää unelmiensa loman ja tutustua maagiseen Kreetaan, yhteen koko Kreikan mielenkiintoisimmista saarista.

Suojaisen satamansa ja Hanian lähellä olevan sijaintinsa ansiosta Kolimpari houkuttelee lukuisia vierailijoita joka puolelta maailmaa. Kolimpari on iso kylä Rodopoun niemimaan juuressa, ja sieltä löytyy useita hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja, jotka täyttävät matkailijoiden kaikki tarpeet. Koostaan huolimatta kylän tiedetään olevan yksi alueen hiljaisimmista.

Kylä on kuin vastalääke kiireisen talven aiheuttamalle stressille ja väsymykselle, joten tule tänne, jos etsit rentoutumista ja laatuaikaa kaukana kaikesta! Rauhallinen, meren ja kallioiden väliin jäävä kylä tarjoaa loistavat puitteet lomailuun.

Kolimparissa on upea, loputtomalta vaikuttava ranta, joka saa rakastumaan itseensä. Jos ei välitä saaren vilkkaasta yöelämästä, ja haluaa viettää laatuaikaa puolisonsa tai perheensä kanssa, Kolimpari on loistava valinta. Kylän ravintolat ja tavernat tarjoavat maukasta ruokaa, meri on unohtumattoman kaunis, ja kylässä voi elää paikallisten tavoin. Tunnet varmasti olosi mahtavaksi, sekä sisäisesti että ulkoisesti!

Unohda työpöytäsi, tietokoneesi ja jopa asuntosi – ja rentoudu hämmästyttävän kauniissa maisemissa Kreetan sydämessä. Jos haluat nähdä lomallasi niin paljon kuin mahdollista, voit vierailla esimerkiksi Nohian kylässä, joka sijaitsee 7 km etelään Kolimparista, ja jolla on pitkät perinteet keramiikan valmistuksessa. Agios Ioannis Erimitis -luola, joka löytyy Marathokefalan kylän läheltä 3 km Kolimparista etelään, on myös näkemisen arvoinen kohde.
Hotellit ja asunnot: Kolimpari