Kasteli tai Kissamos - vieraanvaraisuutta parhaimmillaan

Kasteli / Kissamos
'2339_kissamos-kastelli' - Hania
'2339_kissamos-kastelli' - Attribution: Martin Belam

40 km Haniasta luoteeseen sijaitseva Kasteli - toiselta nimeltään Kissamos - on matkakohde, jossa voi viettää mahtavan loman. Sieltä löytyy viehättävä pieni satama, hämmästyttävän laaja valikoima erilaisia kauppoja ja kahviloita, sekä perinteisiä kreikkalaisia tavernoja, joista suurin osa sijaitsee meren rannalla.

Kastelissa et ihastu pelkästään eloisaan ilmapiiriin ja paikallisten aitoihin hymyihin, vaan myös siihen, miten sinua kohdellaan matkailijana. Paikallinen vieraanvaraisuus saa sinut hämmästymään ja tuntemaan olosi erittäin tervetulleeksi Kasteliin.

Kasteli on suosittu kohde ja tarjoaa kaikkea, mitä lomalta voi kaivata. Kun saapuu kylään, huomaa heti loputtomalta tuntuvan harmaahiekkaisen rannan, joka muuttuu läntisessä päässä kiviseksi. Paikka on myös historiallisesti tärkeä, sillä Kasteli on rakennettu muinaisen Kissamosin raunioille, ja sitä kutsutaan edelleen kaksoisnimellä.

Kristallin kirkkaat vedet kutsuvat viettämään koko päivän rannalla ja nauttimaan auringosta - ja vaikka muutamasta drinkistä - yhdessä kumppanisi, ystäviesi tai perheesi kanssa. Jos olet kiinnostunut historiasta ja haluat tutustua lomakohteeseesi niin hyvin kuin mahdollista, vieraile läheisessä Falassarnassa, jonka arkeologinen alue on näkemisen arvoinen ja upea hiekkaranta yksi Kreetan parhaista.

Haluatko tietää, mitkä ovat alueen suosituimmat paikat? Kissamosin länsiosassa on pääkatu, joka on täynnä kauppoja ja supermarketteja – sieltä löydät kaiken, mitä voit tarvita. Kiireisinä kesäkuukausina turistit kansoittavat rantakadun Kastelin aukion läheisyydestä.
Hotellit ja asunnot: Kasteli / Kissamos