Kalamaki - rentoa rantaelämää, hyviä hotelleja ja maukasta ruokaa

Kalamaki
'Kalamaki view' - Hania
'Kalamaki view' - Attribution: Christine McIntosh

Kalamakin kylä, joka on nimetty rantatavernan mukaan, sijaitsee Hanian länsipuolella. Se on upea lomakohde, joka tarjoaa hyvän valikoiman hotelleja sekä auringossa sädehtiviä hiekkarantoja. Kalamakissa on kaikkea, mitä tarvitset upeaan lomaan – lupaamme, ettet tule pettymään!

Maista erinomaisen laadukasta ruokaa rantatavernoissa, joissa ystävällinen henkilökunta palvelee sinua leveä hymy kasvoillaan. Huomaat, kuinka aika lentää Kalamakissa. Kylästä on helppo löytää budjetista riippumatta täydellinen majoitusvaihtoehto, joka täyttää kaikki tarpeesi ja saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi, etsit sitten luksusta tai halvinta mahdollista yösijaa.

Kalamaki on Hanian keskustasta vain 10 minuutin päässä, mutta se on kuin eri maailmasta. Kalamakissa aika pysähtyy ja loma voi alkaa! Kylä on kuitenkin niin lähellä Haniaa, että sieltä voi helposti vierailla kaupungin nähtävyyksissä. Nauti maaseudusta ja kokeile yhtä paikallisista tavernoista, joissa tarjoiltavien herkkujen rustiikkiset maut tulet muistamaan aina! Maista tuoretta kalaa, nauti kuppi kahvia aamulla – tai vielä parempi – vuokraa pyörä tai auto, ja lähde tutkimaan aluetta tarkemmin.

Jos vierailee alueella kuumien kesäkuukausien aikana, haluaa varmasti löytää täydellisen rannan. Stalosissa ja Glarosissa on kaksi upeaa hiekkarantaa, jotka ovat hyvin ylläpidettyjä ja niillä on lukuisia rantaravintoloita ja -baareja sekä aktiviteetteja, jotka pitävät lomailijat tyytyväisenä. Haluat sitten viettää laatuaikaa perheesi kanssa tai vain rentoutua ja nauttia lomastasi Kreetalla, Kalamaki täyttää kaikki toiveesi.
Hotellit ja asunnot: Kalamaki