Hanian yöelämässä on kaikkea

Viihde
'illuminated venetian habour of Chania  at night, Crete, Greece' - Hania
'illuminated venetian habour of Chania at night, Crete, Greece' Neirfy / Shutterstock

Haniassa on perinteisiä kreetalaisia klubeja, joissa muusikot soittavat lyyraa, luuttua ja viulua. Siellä voi pitää hauskaa aitoon kreetalaiseen tapaan!

Tyylistä riippumatta, Haniassa on jokaiselle jotain. Lomailijat voivat rentoutua rauhallisissa rantakahviloissa tai käydä baareissa ja klubeilla, joilla soitetaan kellon ajasta riippuen kaikenlaista musiikkia jazzista poppiin ja perinteiseen kreikkalaiseen musiikkiin. Hania tarjoaa viihdettä joka lähtöön, joten jokaisella on varmasti hauskaa.

Hanian keskusta on ehdottomasti koko saaren vilkkain paikka, erityisesti kuumina kesäkuukausina, kun kaupunki houkuttelee matkailijoita joka puolelta maailmaa. Kesän kiireisenä turistisesonkina huomaa, että kaupungin ilmapiiri on kosmopoliittisempi, kun monet yökerhot ja rantabaarit ovat täynnä ihmisiä. Jos rakastaa juhlimista, voi olla vaikea löytää tiensä paluulennolle!

Lomailijat rakastuvat Haniassa kreetalaiseen keittiöön – etenkin paikalliseen raki-viinaan, Kreetan versioon kreikkalaisesta salaatista (ntakos) ja moniin muihin herkkuihin! Monet ravintolat tarjoilevat kansainvälisiä ruoka-annoksia, mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla myös paikallista ruokaa ja raaka-aineita. Maista mm. kefalotiri-juustoa, kotona tehtyä tirokafteria sekä kalitsounia -nimistä makeaa juustopiirasta. Hanian vanhassa kaupungissa on monipuolinen valikoima ravintoloita ja tavernoja. Yöelämän ystävät voivat viettää unohtumattomia iltoja skandinaavialaisissa tai amerikkalaistyylisissä baareissa, aidoissa brittipubeissa, tai kaupungin lukuisissa yökerhoissa ja rantabaareissa. Agia Marinassa ja Plataniaksessa tuntee Hanian sykkeen – alue on kaupungin yöelämän sydän!

Istuskele kahviloissa, kävele meren rannalla, tai nauti raikkaasta kesäilmasta vaikkapa yhdessä kaupungin ulkoilmaelokuvateattereista. Haniassa voi nähdä useita teatteriryhmiä tai vierailla iltafestivaaleilla, joita järjestetään sekä kaupungin keskustassa että eri kylissä. Nauti kaupungin viihdetarjonnasta ja tunne, kuinka Hanian syke vie mukanaan!