Aito ja luonnonläheinen Chorafakia

Chorafakia
'Chania, Crete, Greece' - Hania
'Chania, Crete, Greece' - Attribution: Fiona Bradley

Chorafakia on kylä Akrotirissa, 11 km päässä Haniasta ja 8 km lentokentältä. Sen rauhallinen ilmapiiri tarjoaa täydellisen ympäristön onnistuneelle lomalle Kreetan saarella. Itsepalveluhuoneistot, jotka soveltuvat perheille tai kaveriporukoille, ovat hyvä majoitusvaihtoehto Chorafakiassa - niissä tuntee olonsa todella kotoisaksi.

Jos haluaa mieluummin yöpyä hotellissa tai hienossa huvilassa, Chorafakia tarjoaa paljon vaihtoehtoja. Pienessä mutta kauniissa kylässä on tavernoja, leipomoita ja supermarketteja, mistä löytää kaiken tarvittavan (ja paljon muutakin). Kylä on ihanteellinen lomakohde rentoutumiseen ja Kreikan auringosta sekä merestä nauttimiseen!

Symboloiko mikään muu asia kesää yhtä hyvin kuin aurinko ja meri? Chorafakia on upea matkakohde, joka tarjoaa sinulle ja lapsillesi parhaat mahdolliset puitteet lomailuun. Siellä voi nauttia uimisesta kristallin kirkkaissa vesissä ja ihailla hämmästyttävän kauniita maisemia, jotka koostuvat kesän tärkeimmistä asioista: auringosta ja merestä!

Nauti kesästä täysin rinnoin matkustamalla Haniaan ja vielä tarkemmin Chorafakian kylään, joka on aito ja luonnonläheinen. Paikallisten vieraanvaraisuus saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi ja heidän tarjoilemansa kreikkalainen ruoka on todella maukasta. Kokeile Chorafakiassa Kreetan parhaita herkkuja ja saat uusia, upeita makuelämyksiä. Jos todella kaipaat lepoa ja rentoutumista, matkusta Kreetalle, ja lupaamme, että huolistasi tulee vain kaukainen muisto!
Hotellit ja asunnot: Chorafakia