Viehättävä Almyridan kylä

Almyrida
'Almirida' - Hania
'Almirida' - Attribution: Pavlos Bernarde

Almyridan kuvankaunis kalastajakylä sijaitsee Apokoronaksessa, Hanian prefektuurissa. Kylä on Soudan lahden suulla ja sieltä on upeat näkymät ”Valkoisille vuorille” (Lefka Ori). Almyrida on 25 km päässä Haniasta ja vain 5 km päässä Hanian ja Rethymnon välisestä valtatiestä.

Almyrida on pieni mutta erittäin suosittu merenrantakohde. Sen hämmästyttävän kaunis ranta on noin 2 km pitkä. Kalives ja Almyrida ovat melko uusia matkakohteita – viime vuosina eurooppalaisten kiinnostus ostaa maata ja rakentaa Kreetalle on ollut vahvaa. Almyridan rantakatu tarjoaa jokaiselle jotain. Pienet kaupat myyvät kaikkea maan ja taivaan väliltä: käsintehtyjä saippuoita, matkamuistoja, koruja ja paljon muuta. Jos etsit rauhaa, rentoutumista ja laatuaikaa puolison tai perheen kanssa, jätä talven huolet taaksesi ja paina ”Varaa nyt” -nappia!

Kaukana kaupungin kiireestä ja vilskeestä voi löytää luonnonläheisen puolensa. Almyridassa voi nauttia Kreetan auringosta ja merestä yhdellä hyvin ylläpidetyistä rannoista. Almyridan hiekkaranta aurinkotuoleineen ja kristallin kirkkaine vesineen tarjoaa mahdollisuuden harrastaa monia vesiurheilulajeja.

Jos haluat juhlia lomallasi aamuun asti, voit varata majoituksen Almyridasta ja käydä ulkona Haniassa. Hania on todella lähellä, ja sieltä löytyy ravintoloita, perinteisiä tavernoja, yökerhoja ja baareja joka lähtöön. Almyridassa on kaksi auringossa hehkuvaa hiekkarantaa, joiden kristallin kirkkaat ja matalat vedet ovat täydellinen valinta sinulle ja perheellesi. Testaa taitojasi vesiurheilun parissa, kuten purjelautailussa, ja löydä uusia puolia itsestäsi kauniissa Almyridan kylässä!
Hotellit ja asunnot: Almyrida